Raquel Caballero - Perfil - Emotuner

Consultora i Formadora en Comunicació | Gestió del Talent 

Organitzadora d’esdeveniments d’impacte.

Dins del sector empresarial, educatiu i social. 

Té un reconegut paper per les seves accions i formacions que apoderen a les persones. En l’entorn emprenedor està implicada des dels seus inicis, aportant un canvi de paradigma empresarial, introduint des de la base dels projectes el pilar de la “gestió de la salut empresarial”: millora de la comunicació, de les relacions i el clima laboral, de la relació saludable amb els proveïdors i clients, la motivació com a eix del desenvolupament del projecte, l’apoderament de les persones emprenedores en el seu autoconeixement emocional.

Aquest canvi de paradigma també l’aporta dins el sector empresarial més madur, ajudant a les empreses a potenciar el talent dels seus equips, tenir cura del seu entorn, i evidenciar que aquestes pràctiques fan créixer el rendiments de tota entitat.

El seu focus en les formacions i l’assessorament, és treballar les nostres potencialitats, el talent particular i col·lectiu, i amb això millorar les nostres capacitats professionals i personals.

Aquestes formacions les realitza dins de màsters, entitats privades i administració pública.

Ha format part de l’equip responsable de projectes de grans magnituds com “El dia de la persona emprenedora a Andalusia”, “TedxBarcelonaWomen”, creant i gestionant aquests actes, sent alhora la responsable del coaching dels conferenciants nacionals i internacionals. També va ser convidada com a ponent al TEDxKlagenfurt per aportar el seu coneixement dins l’apoderament i la gestió emocional a nivell personal i empresarial: “How to be the best version of yourself”

Creadora i organitzadora d’esdeveniments a l’estil de les famoses conferències TED. Un exemple són els actes “EDUCATION TALKS Innovació a l’educació” que realitza per a la Universitat Abat Oliba CEU.

Durant aquests dos darrers anys ha estat la responsable de les sessions de Networking dins “l’Escola de Dones de Barcelona Activa”, potenciant el perfil de les dones professionals, directives i emprenedores, formant part del projecte “LIDERA EL CANVI”.

Raquel Caballero - Barcelona Activa

La seva tasca a nivell nacional i Europeu han fet de Raquel una ambaixadora d’una nova perspectiva i canvi social desenvolupant entorns empresarials, emprenedors i educatius ecosostenibles, aportant el seu bagatge formatiu, acadèmic i d’experiència professional en sectors com el màrqueting, Networking, els RRHH, tot això sempre al costat de la perspectiva de gènere i potenciant el perfil de les dones.

Clica en la fotografia i connectem a través de Linkedin. Serà un plaer!

Profesional-3

Raquel Caballero